Chestii

De vazut Gardienii Galaxiei vol 2 un film extraordinar

Când am aflat că voi vedea, în curând, Gardienii Galaxiei, volumul 2, mi-au venit în minte melodia cu Uca ciaca, uca, uca…sau Hooked On A Feeling by Blue Swede plus celelalte super piese incluse în coloana sonoră din primul volum al producţiei Marvel.

Filmul este savuros, iar povestea continuă într-un mod cu totul neaşteptat, însă la final, Gardienii Galaxiei, ajutaţi de personaje noi care se alătură găştii de super-eroi, salvează din nou Galaxia.

O să râdeţi cum de mult nu aţi mai făcut-o dar acţiunea şi momente emotionate nu lipsesc. La toate acestea se adaugă ecranul imens IMAX şi sunetul incredibil de bun, ingrediente fără de care spectacolul nu ar mai avea acelaşi farmec.

Avem parte de glume porcoase, de umor fizic, de sarcasm, de umor involuntar – James Gunn jonglează impecabil cu fiecare dintre personaje, reușind să le scoată pe toate în evidență din punct de vedere al amuzentului, dovadă că toate filmele (chiar și cele îndoielnice, majoritatea cu personaje ciudate) pe care le-a scris și regizat până acum au contribuit la definirea stilului unic al filmului.

Nu rataţi acest blockbuster! Este deconectant, are haz şi lasă loc pentru alte şi alte întâmplări, că doar Universul (Marvel) este nesfârşit.

 + Baby Groot este absolut adorabil.