Gaming

O zi de sambata in PALADINS Champions of the realm

Un alt hobby de-al meu…

Jocul oferă o experiență shooter, arena, bazată pe echipe în care ne vom putea folosi de cărți pentru a ne spori avantajul în joc, toate acestea în timp ce se imită un MOBA. Veți putea alerga mai repede călărind un mount. De asemenea se vede și influențele captate din Smite, un alt joc al celor de la Hi-Rez.

Eroi îndeplinesc diferite roluri ceea ce face ca jocul să fie mai strategic dar și să permită practicarea unui stil propriu. Există tankuri, healeri dar și caractere ranged. Defapt, cam marea majoritatea eroilor sunt de range, mai mult sau mai puțin, doar un singur caracter am văzut că ar fi orientat pe lupta melee, ceea ce mă cam dezamăgește.

In timp ce vor lupta, caracterele vor face level up, iar în loc să primească abilități sau skill-uri noi, vor putea alege o carte din 3 prezentate. Cărțile sunt alese aleator așa că fiecare carte poate schimba meciul. Există cărți destul de puternice, ca exemplul o carte ce își oferă 2000 plus HP, făcând o diferență uriașă.

Grafica jocului este orientată pe fantasy, fiind parcă din desene animate. Deși aceasta nu este o problemă în acest moment chiar și cu texturile la maximum jocul arată destul de slăbuț spre mediocru.