Toughts

Hei, tu. Adică, eu. Vreau să-mi dau permisiunea de a fi fericit

Hei, tu. Adică, eu. Vreau să-mi dau permisiunea…

Vorbesc cu omul din oglindă.

Salut, eu.

Ai multe probleme, omule. Întotdeauna ai.

Te-ai uita la tavan în timp ce stai, ai calculat șansele de moarte aleatorie? Ai văzut totul ca o posibilă amenințare.

Și știu că te-a făcut să te simți ca un ciudat, dar în cele din urmă ai devenit mai în vârstă și ai descoperit că și alte popoare au probleme! Suntem într-un singur club gigantic. Am personalizat tricouri. Unele lucruri sunt doar bizare (ti-e frica de paianjeni, lol). Ai căutat remedii in oameni. Dar nimic nu funcționează pentru totdeauna. Poate că nu ar fi trebuit.

Ai petrecut mult timp crezând că ești programat să fii nefericit. Da, ești deprimat. Ești îngrijorat. Iei decizii incorecte și te ascunzi când rahatul atinge plafonul.

Ai probleme, am stabilit deja asta.

Dar poți fi fericit.

Poți fi fericit pentru că fericirea nu este o stare prelungită. Vine în valuri, esti un vizitator. Problemele tale nu anulează fericirea.

Anxietatea, depresia, fobia de paianjeni, nimic din aceste lucruri nu va menține starea.

Ai uitat ce este bunătatea. Nu vei fi întotdeauna strălucitor (în interior, you’re a good faker outside). Dar există bunătate în tine. Există o astfel de dorință de a iubi și de a fi iubit și de a avea grijă de oameni. Există o bucurie.

Ai o abundență de umor. 

Vrei să fii fericit și a trecut mult timp de când ți-ai permis acea fantezie. Poate fi adevărat, știi? Cred că e ceea ce simți acum.

  • m-a facut sa zambesc acest articol 🙂 mersi! asa e, exista bunatate in toti

    • Mulțumesc frumos Teodora ???? mă bucur că ți-a placut