Chestii

Efecte secundare ciudate atunci când scrii pe internet

Oamenii te vor întreba….

Si vei răspunde politicos și vei privi pe chipul lor cum acest fapt a dat naștere unui sentiment ciudat de dominație în creierul lor.

“Oh? Scrii? Romane? (Si vei zâmbi fara dinti) Nu, de fapt, pentru internet (vei observa că încet ajung la telefonul lor, în timp ce întreabă) Ce site web?

Atunci știi că se întâmplă, “oh, bine, te-am găsit. Am să citesc ceva, un articol scris acum mult timp și probabil iți voi da o nota”.

Persoane cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp,  si… în cateva zile / săptămâni / luni / ani se vor târî din orice colțișor al iadului pentru a trimite la ora 2:59 “Acest articol este despre mine?” Vei începe să dezvoltați o mentalitate care te va face sa crezi ca esti binevenit sa iți pui sentimentele si povestea de viață în orice cadru.

Străinii pe net vor continua să fie perplexi, pentru că ai putut sa iti arați propiile ganduri si sentimente. Iți vor spune opiniile lor despre experiențele tale personale deoarece sunt mai valoroase. Oamenii te vor prezenta altora, un “blogger” – dar o vor spune într-un mod care sugerează că ai 13 ani.

Oamenii vă vor spune, de asemenea, lucruri precum: “Oh, da, aș fi și eu în totalitate scriitor dacă aș avea timpul și luxul liber să fac asta. Am citit trei cărți în ultimii doi ani. ” Și apoi, prin Legea Internetului, trebuie să te aprinzi.

Mă întreb dacă încercarea mea creativă ii inhiba. Destul despre mine!

Când ți se întâmplă vreodată ceva sau atunci când ești implicat într-o conversație, cineva va spune:  “Heeeeeeeeeeeeeeeeeeey ar trebui să scrie despre asta!” 

Și vă veți îndrepta ochii în sufletul lor și vă întrebați cum ar fi să gândiți așa.

Deoarece Facebook mi-a spus că ai fost recent etichetat într-o postare Disney cu orientare sexuala și ai comentat “LOL”.

Nu poți condamna oamenii care creează conținutul pe care îl citești, STRAINULE.