Chestii

In caz ca doresti sa renunti la job-ul pe care il urasti

Iti poti uri locul de munca din diferite motive: ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce faci, esti blocat intr-un mediu toxic, colegii sunt rautaciosi, seful iti apreciaza eforturile rar si iti tot adauga proiecte noi de facut.

Sunteți nemulțumiți de locul de muncă și sunteți siguri de asta.

În plus căutarea unui nou loc de muncă este la fel de greu, oamenii tind să persevereze și să treacă prin fiecare zi, gândindu-se: “maine o sa fie mai bine decât azi”, iar această consolare devine obișnuită.

Asta este momentul în care job-ul începe să devină stresant.

Pentru a vă menține departe de un mediu de lucru toxic, aveți grijă la “steagurile roșii”. Știți când să vă opriți, știți când să renunțați. Să nu credeți că este vorba de egoism, de fapt, compania beneficiaza efectiv de dvs…

Quitting is not cowardly. 

In plus, este nevoie de mult curaj să renunți la ceea ce este clar și să îmbrățișezi ceea ce nu este sigur. Este o alegere care, de multe ori, este uitată și ignorată. Dacă circumstanțele dvs. nu vă interzic să alegeți această opțiune, este bine să renunțați. Vor exista riscuri, dar absența lor nu va face diferența.

Dacă job-ul te face să te simți deprimat și crezi că te împiedică să crești în tipul de persoană care vrei să fii, dacă nu e încă prea târziu, demisioneaza și eliberează-te. Îmbrățișați frumusețea începutului și lăsați-vă purtați de puterea imprevizibilului. Nu va fi ușor, dar merită încercat.