Toughts

Am 22, But I Feel Like I’m Still In High School

Am 22. 

Dar în realitate? Încă ma simt ca la 18 ani. Am prieteni minunați și un acoperiș (over my head). Deci, de ce simt că ceva lipsește? De parcă ar trebui să fac mai mult, mai mult pentru mine.

Capul meu se simte ca o pistă de curse… care nu se termină, mereu nevoit să apese pe acceleratie mai mult, dorind întotdeauna să accelereze și să plece, când în realitate poate că ceea ce ar trebui să facă este să încetinească.

La vârsta de 18 ani eram în vârful lumii. Am absolvit și totul a fost nou și magic. Dar m-am simțit atât de mic, atât de minuscul. Simțeam că am ceva de dovedit. Mereu am simțit că trebuie să fiu altcineva, un “eu” mai bun.

Să fiu mai bun pentru mine și pentru cei dragi.

Și acum, la 22 de ani, mă simt încă mic. Ca si cum capul meu se îneacă mereu în liste, lucruri și obiective pe care nu le voi atinge niciodata. 

M-am gandit ca o sa fiu mai increzator. Că voi intra într-o cameră și oamenii se vor uita la mine și vor spune, “Hey!! omul asta știe exact ce face”.

Dar nu știu.

Sunt încă atât de încurcat și tensionat încât visele mele, poate nu se vor împlini. Poate realizările mele nu vor conta. Am crezut că o sa creasca increderea in mine, pana acum. Că aș putea privi în oglindă și să nu mă îndoiesc de puterea mea. Nu aș putea să mă ascund de greșelile mele, defectele și imperfecțiunile mele.

Am crezut că la 22 voi fi o persoană diferită de cea de la 18 ani. Dar se simte la fel. Mă simt exact la fel. Și mă întreb mereu când se va schimba. Mă întreb mereu când o să mă simt diferit.

  • stai linistit, s-ar putea si la 24 de ani sa nu ai completa incredere in tine si sa te intrebi “what the f** should I do?” 😀 Si eu am momente din astea… incerc, pe cat posibil, sa le ignor, sa citesc ceva ce ma motiveaza, sa caut o solutie, sa vad ce pot face diferit ca sa nu mai gandesc asa. Va veni si increderea, cu timpul si cu experientele ce le vei aduna. Cu siguranta esti diferit acum, sigur ai invatat lucruri care nu le stiai acum 4 ani. Fii recunoscator pentru ceea ce ai si ai facut pana acum 🙂 Everything will be ok, eventually 😀