Toughts

Ucide-te pentru a te aduce înapoi la viață

M-am sinucis de multe ori.

Din nou și din nou, fără nici o remușcare, m-am sinucis pentru a deveni persoana care sunt astăzi.

Mii de versiuni ale mele mi-au îngrădit trecerea vieții, pe măsură ce am avansat in vărsat, lecție după lecție, pentru a deveni persoana de care pot spune sincer că sunt mândru.

O parte din mine care ma urât a fost ucisă ieri. Am sculptat partea din mine care ma urât într-un milion de bucăți și am aruncat-o.

Toate ființele umane. Cu toții avem o listă de defecte mai lungi decât brațele. Asta nu-mi dă un motiv să mă urăsc. Și nu ar trebui să fie un motiv pentru care să te urăști. 

Versiunea mea, cea nemilosa și cruda, a fost distrusă cu mulți ani în urmă. Mi-am înlăturat inima tare furioasă cu una moale și mi-am schimbat partea creierului care a urât orice. 

Ura este un cuvânt atât de puternic și cantitatea emoționala la fel, este mai bine consumată în altă parte. Cel mai bine este să ignorați pe cei care vă rănesc, să îi tratați cu “ștergere”, dar nu uitați să păstrați un fel de iertare în inima voastră pentru cei care ți-au dat neintenționat durere.

Bunătatea nu este o alegere. 

Bunătatea înfrumuseţează chipul omului dar şi viaţa. Ea împacă pe toţi şi pe toate, transformă neînţelegerile în înţelegeri. Ea limpezeşte apele şi dezleagă toate legăturile. Ea uşurează ceea ce este greu şi înveseleşte ceea ce este trist. Ea transformă inimile atacate de putregaiul amărăciunii şi al răutăţii în inimi curate şi împăciuitoare. Bunătatea este apa limpede care spală şi adapă sufletele murdărite şi însetate. Bunătatea îşi găseşte izvorul în inima curată şi rodeşte fericire şi binecuvântare.

Cred cu adevărat că sunt aici pentru un motiv, există oameni din jurul meu care sunt afectați într-un mod bun de existența mea.

Da, m-am sinucis de multe ori. Dar numai părțile din mine care mi-au provocat daune, care au provocat dureri altora.

Universul nu a făcut nici o greșeală.