Toughts

Alege întotdeauna fericirea, arunca acel sentiment greu

Inspira. Expira. Arunca acel sentiment greu și alege întotdeauna să nu îl împrastii in jur.

Rămâi fericit – cu adevărat fericit.

Știu că ai o inimă fericită, permitei să te depășească și să îi infecteze si pe ceilalți. Nu, nu proiecta doar o imagine. Fiți și trăiți, credeți în imaginea pe care doriți să o arătați. Ești minunat. Ridica-te, numai tu poți face asta. Fii răbdător cu tine însuți. Nu iți face griji, în legătură cu cât durează. Concentrează-te pe proces, concentrează-te asupra ta. Nu spune niciodată… nu se poate, pentru că ai trecut prin perioade si mai grele. Intodeauna aminteste-ți… ești o persoană puternică.

Fa acest lucru pentru tine, vei beneficia de toate acestea și, în curând, vei avea destui oameni in jurul tau. Vei iubi mai bine si vei vedea lumea intr-o lumina diferita.

Nu permite păstrarea gândurilor și emoțiilor, “intunecate”. Ești singurul care știe ce se întâmplă în capul tău. Si aminteste-ți întotdeauna să alegi cea mai bună opțiune pozitivă.

Scrie ceea ce simțiți, plângi dacă trebuie, acum lasă tot afară, pentru că va fi mai sănătos pentru tine.

Dar mereu ține minte oamenii din jurul tău, pentru că nu ești singur în această bătălie. Există oameni care vor să te ajute, așa că oprește-te să îi mai împingi departe.

Răspunde cu calm, deoarece, poate nu vor înțelege prima dată, a doua oară, a treia oară. Dar ei vor încerca, vor încerca din răsputeri sa te inteleagă. Ei nu te atacă – încearcă să ajungă și să te scoată din “barlogul” tau.

Știu că ești obosit. Știu că vrei să renunți pentru că simți, simți greutatea lumii pe umerii tăi. E in regula. Totul va fi bine. Te rog, nu renunță la tine pentru că oamenii din jurul tău nu au facut-o. Nu renunta la tine, nu te implor.

Știu că este un proces lent și greu, dar crede-mă – ești atât de aproape. E doar o chestiune de timp până când totul se va termina.

Ține minte ești uimitor. Ești iubit. Ești puternic.