Chestii

5 Motive De Ce Festivalurile De Muzică Sunt Mai Bune Decât Vacanțele

Totul este despre socializare, oameni noi și extinderea cercului.
 Vacanțele sunt distractive deoarece vă puteți relaxa cu persoanele dragi. Lucrul extraordinar cu festivalurile de muzică il reprezintă faptul că sunteți înconjurați în permanență de oameni noi, de prieteni noi. Când te duci la un festival de muzică, poți să vorbești, să dansezi, îți pot garanta că vei pleca cu cel puțin un număr de telefon sau o fotografie pe Instagram cu cineva nou.
Este un amestec perfect de relaxare

Poți să te răcoresti cu seturi mai calme sau sa dansezi pe seturi sălbatice. Nu este tipul vacanței plictisitoare, care se întinde pe tot parcursul zilelor. Este un echilibru perfect.

Sunt mai ieftine

Când planuiesti o vacanță, te preocupa biletele de avion, mașina de închiriat / transport pe sol, alimente, activități, hoteluri și alte evenimente din afara … aka scumpe. La festivalurile de muzică, toată distracția este deja inclusa. Sigur, este posibil să cheltuiesti pentru cazare și transport, dar toată distracția este deja inclusă în prețul biletului.

Vei ajunge să iti extinzi orizontul în multe feluri

Festivalurile iti oferă ocazia de a explora noi locuri, oameni noi și, desigur, noi vibrații. Poti rătăci în seturile tale preferate. Poti asculta noi artiști / DJ și vă puteți familiariza cu stiluri pe care nu ai crezut niciodată că le poti agreea.

Vei ramane cu atâtea amintiri uimitoare

Fiecare artist / DJ / set iti va aduce o experiență diferită. Vei lăsa festivalul cu atâtea amintiri noi, de la dans în ploaie până la fotografiile de grup aflate sub apusul soarelui.