Toughts

Călătoresc pentru mine, scriu pentru tine

Îmi plac jurnalele. Mereu asociez jurnalele cu explorarea unor noi locuri, fiecare jurnal simbolizând o nouă călătorie (prin fiecare celula) și o poveste scrisă.

Orice secundă a călătoriei mele mă poate inspira să-mi scriu gândurile când și când. Sa întâmplat la ora 3 dimineața într-un tren peste noapte, când am fost fascinat de tăcerea care mi-a îngropat împrejurimile aglomerate.

Îmi place să cred că scriitorii scriu doar pentru ei înșiși. Dar în timpul escapadelor mele de călătorie, mi-am dat seama că nu este întotdeauna cazul. Fiind cel care experimentează un întreg vârtej de emoții, scriu pentru oamenii ca mine.

Pentru prietenul care a dormit întreaga călătorie spre destinația noastră și a ratat seninătatea copacilor care ne înconjurau de-a lungul drumului. Pentru prietenul care era ocupat cu capturarea fotografiilor. Pentru străinii care ne-au atins viața în timpul călătoriei și nu ar trebui niciodată uitați. Pentru tine, cel care uita uneori cat de frumos este totul.

După ce am petrecut tot timpul scriind și observând împrejurimile, îmi dau seama că nu mai am nevoie de acele jurnale. Gândurile mi-au apărut în minte și nu am nevoie de un simbol pentru a-mi aminti.

În schimb, jurnalul meu devine un memento pentru altcineva chiar si un jurnal virtual. 🙂