Chestii

5 aplicatii pentru viitoarea calatorie

Oricare ar fi planurile tale de calatorie, exista probabil o aplicație pentru a face aventura un pic mai ușor. Partea cea mai grea este de a ști care aplicatie merita . Asa ca am creat o lista cu aplicatiile esentiale pentru iphone.

Hotel Tonight 

Aceasta aplicatie va ofera acces la hoteluri mari, la un pret redus (awesomely). Rezervarile se poat face cu 7 zile in avans.

AirBNB

Pe scurt, cu aplicatia asta gasesti sa te cazezi in regim hotelier in case din toata lumea, la persoane particulare. Practic iti rezervi, platesti cu cardul prin intermediul Airbnb, te intalnesti cu proprietarii, ei iti dau cheia de la camera/apartament/casa si te mai bat la cap cand pleci ca sa le returnezi cheia. De asemenea, poti sa fii si tu gazda si sa iti pui casa la dispozitie.

Uber

Indiferent daca te indrepti spre locul de munca, spre aeroport sau iesi în oras, Uber iti gaseste o cursa sigura în cateva minute. Printr-o singura apasare pe ecran, o masina va veni direct la tine. Soferul stie exact unde sa mearga. Și plata nu se realizează în numerar.

Hopper

Este o aplicatie care cerceteaza fiecare zbor, va ofera o vizualizare de ansamblu asupra tarifelor destinatiilor alese, modalitate foarte buna de a economisi bani.

Google Maps

Cu ajutorul lui Google Maps poti vedea sosele de pe tot globul, sensuri de circulatie, informatii din trafic cum ar fi strazi inchise circulatiei sau care se afla in reparatie, accidente si multe altele. Aplicatia este foarte utila atunci cand vrei sa afli distanta dintre două sau mai multe puncte de pe harta. Google Maps ofera indicatii rutiere pretioase si iti sugereaza diverse trasee care sunt exprimate in km sau mile in functie de preferintele fiecaruia, dar şi durata aproximativa a acestor trasee.