Chestii

Alt Sunwaves, cu 22 la sfarsit

Daca nu ai fost anul acesta la Sunwaves, imi pare rau pentru tine. Daca as fi in locul tau mi-as da pumni ca sa nu ma trezesc pana la editia de anul viitor. Nu stii ce ai pierdut. Dintre toate ofertele de concerte, evenimente, petreceri, gratare, toate alea, festivalul din Mamaia a fost de departe cea mai atractiva. Nici nu trebuie să fii mare raver ca sa mergi la Sunwaves. Tot ce trebuie sa stii e ca e mult mai distractiv sa vezi oameni prajiti, decat sa mananci prajeli.

Am ajuns la Sunwaves pe la cinci dimineata, sambata, exact in momentul ala cand jumatate din public era spart si cealalta jumătate înca virgin.

În ultimii ani, Sunwaves, singurul festival din Romania unde se consuma mai multa apa decat bere, a devenit un subiect destul de discutat pe Facebook, în mare parte din cauza oamenilor care sunt de parere ca s-a transformat intr-o destinatie pentru cocalari. Nu mai e ce a fost, gen, ceea ce aparent se spune și despre Vama Veche și cam orice statiune care nu a ramas neatinsă de seminte. Mai e si problema cu line-up-ul neschimbat si faptul ca totul costa super mult.

Btw, bateriile ni le-am incarcat pe plaja… :))