Toughts

Bine ai venit in lumea mea, lumea mea magica

Traim niste vremuri foarte ciudate. Totul parca este cu susul in jos. Sunt dezamagit de multe lucruri, se intampla tot felul de ciudatenii in jurul meu. De aceea vreau sa ma „izolez” in lumea mea, care evident nu este perfecta, dar e magica.

Cele mai minunate momente, cele mai calde imbratisari, cele mai sincere zambete, cele mai spectaculoase trairi, cele mai dulci priviri, acceptare, iertare, alinare, incredere, curaj…toate doar in lumea mea magica 🙂 .

Iubesc liniștea nepătrunsă din nopțile de vară!

Iubesc aceste umbre ale verii! Martori tăcuți ai vieții.

Aceasta este lumea mea, lumea în care am fost crescut, acesta este adevărul meu. Am urmărit un film, dar am renunțat. Mă aduce mult prea brusc, mult prea violent cu picioarele pe pământ, în lumea reală, cea din jur. Știu că există oameni răi, extrem de răi, știu că există meserii pe care nu și le dorește niciun copil atunci când este întrebat ce va fi când va fi mare, dar cineva le face, știu că există o parte urâtă a lumii reale, pe care eu nu am întâlnit-o cu totul, doar părți, uneori. Știu că există nebunie. În lumea în care am fost crescut, nebunia însemna să te sui pe masă și să dansezi până uiți de tine, apoi te dai jos, a doua zi ți-e rușine, îi eviți pe cei care au fost martori la nebunia ta.

În lumea mea, nebunia e trecătoare, nu are consecințe, nu ucide, nu ai coșmaruri după ea, poate uneori mai visezi că te-ai dezvelit în fața lumii, că ai devenit vulnerabil. Apoi uiți. O iei de la capăt, cu toată nebunia lumii din jur, pe care nu o înțelegi!

Mi se spune adesea că sunt naiv şi că trăiesc într-o lume magica, ireală. Într-adevăr, lumea în care trăiesc eu este magica, iar eu nu voi renunţa niciodată să cred în ea doar pentru că nu este totul perfect. Voi crede până la ultima bătaie a inimii mele în lumea mea frumoasă, în care oamenii sunt buni, frumoşi, sinceri şi au intenţii onorabile.

În lumea mea magica oamenii nu au scopuri ascunse, nu găsesc o oportunitate în fiecare persoană şi nu iubesc din interes. În lumea mea oamenii nu se bucură de necazul cuiva, nu fac rău pe ascuns, nu sunt prefăcuţi şi nici perfizi.

Oamenii nu se bârfesc unii pe alţii, nu răspândesc zvonuri şi nu tac atunci când cineva este nedreptăţit, înjosit sau umilit. În lumea mea oamenii sunt demni, nu decad la acte josnice și nu găsesc plăcere în răutăţi şi în acte mârşave.

În lumea mea oamenii iubesc, nu dispreţuiesc…