Chestii

Cele mai asteptate filme ale anului 2017

Pentru că ne apropiem de finele anului 2016, producătorii deja au început să anunțe debutul filmelor anului 2017, care cu siguranță se vor bucura de un succes remarcabil.

Cum anul 2016 ne-a adus filme extraordinare precum: Suicide Squad, Now You See Me 2, Nerve, DeadPool, sau Tarzan, 2017 începe în forță cu o serie de filme noi dar și continuări ale filmelor din anii precedenți.

Iată câteva dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017:

 1. Resident Evil: The Final Chapter – premiera filmului va avea loc în data de 27 ianuarie 2017.


2. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
– va avea premiera în data de 26 mai și cu siguranță va fi un real succes.

3. Fast  8 – premiera va fi în data de 14 aprilie iar producătorii preconizează că vor aduna o mulțime de oameni în cinematografe. Personal, am văzut recent toate părțile din seria ”Fast” și am fost extrem de bucuros să aflu că va apărea în curând și partea a opta.

4. Fifty Shades Darker – va avea premiera în data de 10 februarie. Filmul reprezintă continuarea precedentului Fifty Shades of Grey din 2015.

5. Wonder Woman – premiera 02.06.2017
Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

6. Justice League – premiera 17.11.2017 

Cei mai tari supereroi din benzile desenate se întâlnesc pe marele ecran pentru a salva (pentru a câta oară?) omenirea de la catastrofe dezastruoase. Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii și să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieșiți vreodată din benzile desenate. Și, cine știe, cu această ocazie poate vom afla și originea tuturor acestor supereroi...

 

7. Transformers: The Last Knight – premiera 23.06.2017