Chestii

Cu siguranta nu voi sta sa putrezesc

Oamenii trebuie sa isi mentina speranta vie ca macar asta moare ultima. Eu imi vad viitorul foarte luminos chiar daca tara asta de rahat preconizeaza altceva. Sunt o fire inventiva si cu siguranta nu voi sta sa putrezesc.

Am planuri…

Desigur ca viitorul in perspectiva mea se schimba de la zi la zi si nu pentru ca sunt o persoana nehotarata, sunt dinamic, divers si maleabil. Ceea ce inseamna ca (din pacate pentru mine) cam vreau totul si ma doare neajunsul, ma ustura infinitul asta pe care nu pot sa il privesc. da, e adevarat ca banii fac totul si ca daca i-as avea probabil as face mai multe. Dar viitorul mi-l vad cam asa: afacerea mea pornita din nimic, o casuta modesta la marginea Bucurestiului sau mai bine inafara lui, cu vreo trei caini si doua pisici in curte. Desigur ca viata e scurta si trebuie sa fac o alegere, ceea ce inseamna ca cea mentionata anterior este alegerea finala, ori macar cea mai simpla.

De multe ori am avut porniri zapacite de a fugi in lume. Adica sa plec pur si simplu cu cateva lucrusoare in spate si sa merg cu ocazia prin lume, sa lucrez pe unde apuc ca sa fac un ban si sa plec mai departe, sa vad orasele, lumea, pamantul… Dar sunt las … deci aleg varianta mai simpla – cea traditionala.