Chestii

De zi cu zi, fresh-ul de dimineata

Am pentru astazi un suc natural care nu doar ca o sa va ajute sa va curatati organismul dupa multele mese din vacanta de Paste, dar o sa va si dea combustibil ca sa fiti plini de energie.

Portocale,mere, morcovi

Acesta este un mix foarte bun pentru a completa vitaminele care ne dau energie, dar si pentru a ajuta organismul sa functioneze ceva mai bine.

Mie imi place foarte mult coaja de portocala si stiu ca e foarte sanatoasa, asa ca am spalat bine portocala inainte si am taiat-o in sase bucati, apoi am pus-o direct in storcator.

Practic intr-un pahar am luat o doza generoasa de fibre, mangan, potasiu, vitamine K, B6, B9 si C.

Iata detalii si dintr-o alta perspectiva, mai stiintifica asupra beneficiilor din acest fresh care se prepara in fix 3 minute, cu tot cu curatatul fructelor. Apoi mai e nevoie de alte 3 min pentru a spala robotelul care se dezmembreaza foarte usor si e facut in asa fel incit sa-l cureti foarte usor.  Daca torni apa in elemental de impingere, se creeaza o fintina de apa in aparat care elimina fibrele nedoite de pe capac si sita se curata f f usor

Despre morcovi din cartea lui David Grotto, 101 alimente care va pot salva viata … “ o doza mare de carotenoide a fost asociata unei scaderi de 20% a cancerului mamar, cu pina la 50% in incidenta cancerului de vezica, cervical, prostate, colon, laringe si esofag”

Din aceeasi carte “Fibrele care se gasesc in coaja alba a portocalei infrineaza apetitul si suprima senzatia de foame pina la 4 ore.”