Chestii

Dor de vara, soare si muzica buna

De cand ma stiu mi-a placut vara. Si cui nu-i place? Daca vrei sa spui „mie”, ia adu-ti aminte cum abia asteptai sa se faca iunie si sa iei vacanta. Pfuuuuu, ce bine era! Cat era vara de lunga umblam creanga, nu conta ca era in jurul blocului sau ca mergeam la mare sau la munte.Eram liberi. Pentru mine asta inseamna vara: libertate! Si chiar daca acum nu mai suntem chiaaaar liberi vara, pentru ca am pus scoala in cui si mergem la serviciu, mie tot a libertate imi miroase cand vine vara.
Mai sunt cateva zile pana la anul nou si pe mine ma apucat nostalgia verii 🙂

Nimic nu se compara cu un weekend la mare, departe de agitatie.

Am pornit la drum pe la ora 4:00 cu un mic grup de prieteni, multa veselie si cu un singur gand ca orice tanar (sa ne distram la maxim 😀 ) Ajunsi la destinatie ne-am aruncat bagajele, am baut o cafea buna si am dat fuga pe plaja unde se afla o prietena de-a noastra la un party. ( nu stia ca o sa venim, a fost o surpriza :)) )

O locatie superba, aproape de marea albastra cu muzica tehno si voie buna ^^. Dupa 2-3 ore, am mers mai departe…. catre o alta locatie din apropiere unde am dansat, am ras si ne-am simtit foarte bine.

 

Mai tarziu ne-am aruncat in mare, apoi am dezbatut ce vom face mai tarziu. 🙂 Pe la ora amiezii am mers la un restaurant sa mancam ceva…. eu am comandat o ciorba si spre uimirea mea a fost chiar foarte buna. Dupa toate astea m-am relaxat pe un baldachin foarte comod :)) a fost foarte bine (un coltisor de rai).

A fost o zi superba, o zi de vara cu mult soare… ce iti poti dori mai mult? :)) Asa am petrecut fiecare zi din acel weekend.

PS: voi cum ati petrecut vara anului 2016

 • Cristina Huiban

  Cel mai weekend ??

  • Cosmin Masally

   Hell yeahhh?❤

 • Minciu Cătălina Dana

  Miss you and that weekend! ? ?