Chestii

Hainele ne definsesc starea de zi cu zi

Cu toții purtăm haine. Lucrul mai puțin știut este acela că…

Hainele ne definsesc starea de zi cu zi (parerea mea)

 Dacă alegi piese vestimentare largi sau groase, înseamnă că nu ești mulțumită de viața ta și ai nevoie de mai multă siguranță.
Starea ta emoțională joacă rol important în alegerea ținutelor tale, zi de zi, deși poate că nu realizezi acest lucru. Fie că te trezești plin de energie și cu sentimentul că poți cuceri lumea, fie că nu ai chef de nimic și vrei să treci neobservat, ținutele tale vor arăta perfect aceste stări. Iată ce tip de haine suntem predispuși să alegem în funcție de starea emoțională:

Sentimentul de eșec

După o zi în care nimic nu a iești conform planurilor tale, îți vei dori să scapi cât mai repede de hainele pe care le-ai purtat.

Încrezător

Când te simți foarte încrezătoar în forțele tale, atunci acest lucru va fi vizibil și în ținutele pe care le alegi. Cel mai probabil vei purta haine îndrăznețe, care atrag atenția celor din jur.

Trist

Atunci când ești trist, te confrunți cu dorința naturală de a purta haine confortabile, care te fac să te simți bine.

Epuizat

În perioadele în care te simți lipsit de energie, alegerea unei ținute ți se va părea o misiune foarte dificilă. Din această cauză, îți vei îndrepta atenția asupra alegerilor clasice, pentru care nu trebuie să-ți bați capul, precum o pereche de jeanși, un pulover și ghete sau oricare altă combinație simplă.

Fericit

Atunci când ești mulțumit de viața ta și te afli într-o perioadă plină de realizări, vei fi încrezătoar și dornic să încerci ceva nou, chiar dacă pare riscant. Schimbările de look și reinventarea garderobei au loc de obicei în astfel de perioade.