Toughts

Haosul magic (6.21.17)

You have to tell the universe “these are the motherfucking rules.”

Am citit o carte despre singurătate. Scriitorul spune că singurătatea nu este un subiect. El spune că “cei care vorbesc cu adevărat despre singurătate sunt compozitorii.”

Mă simt înțeles, oamenii din cărți și cei care scriu cărți m-au făcut întotdeauna să mă simt înțeles. Înainte de a cunoaște expresia “irl”, știam că irl nu va fi niciodată locul pe care l-am simțit cel mai mult acasă. 

Lumea este susceptibilă la magia haosului, trebuie să setați regulile. Făcând această călătorie, demonstrez felul în care permiteam lumii să lucreze: este suficient.

Motivul pentru care nu vorbiți despre ?

Vă este frică să pierdeți ceva – respectul,admirația sau afecțiunea unei persoane sau a unui grup de oameni sau a lumii în general. Probabil toți așteptăm ca altcineva să fie primul care să spună acest lucru groaznic, astfel încât să putem mărturisi și noi. Un cor de oameni spunând “Sunt singuratic” îl ucid pe balaur.

Trebuie să spunem “Sunt singur” sau “Mi-e teamă”. Trebuie să fim suficienti de curajoși pentru a numi fiecare sentiment: o schimbare a vremii.

De îndată ce faceți acest lucru, este așa.

  • imi place cum ai inceput 😀
    da, asa e: ne e frica sa spunem ce simtim pentru ca am arata ca suntem vulnerabili, dar asta nu e ceva rau. trebuie mai intai sa invatam sa ne acceptam sentimentele si apoi sa vorbim despre ele si asta le va da si celorlalti curajul sa vorbeasca…
    cum se numeste cartea?

    • Mulțumesc frumos ☺️ pentru apreciere, cartea se numește “Singuratatea” de Olga krasnikova