Locuri

Locuri in Romania #taramea

România este o țară fascinantă. Orașele, satele tradiționale, peisajele deosebite din natură, cultura și tradițiile sale, precum și gastronomia transformă această țară într-una cu adevărat unică, atât în Europa, cât și în lume. Deși nu este la fel de cunoscută și vizitată precum alte țări, România merită să fie explorată și descoperită din toate punctele de vedere.


Salina Turda

 

 

O experienţă cam friguroasă dar foarte frumoasă. Dacă ajungeţi acolo luaţi-vă haine mai groase la voi pentru că se află la adâncime destul de mare. Se pot practica diverse activităţi, este un loc potrivit pentru familiile cu copii. Prea multe scări pentru cei mai în vârstă. Şi o linie de transport public din alte oraşe mari surprinzător de bună. Distracţie plăcută.


Castelul Corvinilor din Hunedoara

 

 

Dacă vrei să ştii cum a fost un castel în diferite momente ale istoriei, ăsta e cel mai bun loc în care să vezi aceste lucruri. Este un castel adevărat unde poţi vizita fiecare loc din interior şi unde sunt explicaţii perfecte pentru fiecare dintre obiective. Dacă ai ocazia să vii aici, ar trebui să o faci.


Cheile Bicazului

De fiecare dată când vin aici, singur sau cu grupuri, opresc maşina şi merg să mă plimb. Nu implică mare efort, iar peisajul este uimitor. Când vin aici pur şi simplu mă simt liber.


Cu Mocăniţa pe Valea Vaserului

Sunt aproximativ 6 vagoane trase de o locomotivă pe aburi. Dacă sunt mai mulţi pasageri care şi-au rezervat un loc, un al doilea tren va pleca la 20 de minute după primul aşa că toată lumea se va bucura de această uimitoare călătorie. Plimbarea durează aproximativ 6 ore, cu o oră şi jumătate pauză la capătul liniei. Se poate cumpăra mâncare la punctul de oprire dar preţurile sunt destul de mari aşa că un pacheţel de acasă ar fi o idee bună


Piaţa Sfatului din Braşov


Un loc minunat de vizitat, străzi şi magazine frumoase, plăcut pentru hoinăreală, stat în cafenele. Puteţi cumpăra covrigi şi să mâncaţi prăjituri excelente cum e cremşnitul cu vanilie sau profiterolul cu ciocolată la una din patiseriile de pe stradă în loc să faceţi cumpărături.