Toughts

M-am nascut sub semnul apei | Simbolul zodiei pesti

Semnele de Apa – sentiment,  simbol al vieții, al regenerării și al purității.

Lumea interioară, imaginaţia, sentimentele şi emoţiile sunt termenii care descriu cel mai bine nativii cu semne de Apă. Sunt, poate, firile cele mai introvertite ale zodiacului, deşi le place să îşi facă prieteni noi şi să fie mereu înconjuraţi de persoanele dragi. Mulţi înzestraţi cu un talent deosebit pentru artele frumoase, atraşi de călătorii şi de experienţe spirituale inedite.

*PESTI (20 februarie – 20 martie) „DEPINDE…”

Cum e zodia asta?Enigmatici, evazivi, irationali si impredictibili, Pestii sunt cei mai derutanti produsi ai zodiacului.

Ce „PASARELE” are?

„Functioneaza” numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea suntem atinsi de „sidromul relativitatii” (Einstein a fost Peste!). Stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete.
Sunt maestrul in „arta aburirii”. Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive.
Avem fixurile legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei. Cu toate astea, suntem persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece. Chiar daca suferim, suntem gata sa iertam si avem o imensa capacitate de iubire si devotament.

Cand facem urat?

Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice.
Pesti – secretosenia.