Chestii

Muzica intr-un oras simplu Buzau

Am inceput sa cred ca muzica e cea mai buna solutie în rezolvarea oricărei probleme. Muzica are ceva aparte. Orice stare as avea, oricat de rau m-as simti, oricat de iritat aș fi de un anumit lucru sau persoana, muzica ma linisteste și ma face sa ma simt mai bine.

Calatoria la Buzau a fost una aparte. De ce?

In data de 13 August 2016 s-a organizat… una dintre cele mai frumoase petreceri. Dupa atatea festivaluri in aer liber organizatorii TheBond s-au gandit: “daca altii pot, noi de ce sa nu putem?! Decat sa ne plangem de organizare, conditii si alte asemenea, mai bine punem mana si ne facem propriul party nocturn in natura. ”

Tematica evenimentului a fost NATURA, întrucât totul era inconjurat de o padure superba, linistita si relaxanta. iar toată desfasurarea de forțe a avut loc în Poligonul Sarata Monteoru din Buzau. Aerul curat de munte a fost bonus la distractia serii.

Satisfactia de a face propriul party a fost una reusita pentru organizatori, de aceea nu s-au oprit aici. Dupa acest prim pas au mai urmat doua evenimente Autumn Sessions si RESONATE la fel de reusite.

Felicitari echipei TheBond si mult succes.