Toughts

Nu sunt complicat, sunt doar un “Pisces”

Nu sunt complicat, am doar o mulțime de sentimente. All Pisces do.

Nu avem control asupra felului în care ne pasă de… oamenii din jurul nostru. Suntem empatici. Nu ne întoarcem cand cineva are nevoie de noi. Nu este normal pentru noi să ne prefacem că nu ne pasă, sau să fim indiferenți când suntem implicați în ceva.

Când există o emoție, lăsăm să se întâmple. Am lăsat tristețea, bucuria, această afecțiune pentru a izbucnit prin fiecare celulă a ființei noastre. Lăsăm emoția să preia în întregime, să ne controleze mintea, să ne călăuzească (uneori nebunesc).

Ne place să iubim – este în natura noastră.

Ne dorim legătura: reală, spirituală, profundă. Vrem să cunoaștem oamenii din jurul nostru dincolo de suprafața lor. Vrem să ne simțim legați de ei într-un fel.

Pe măsură ce restul lumii devine logică, rămânem deschisi, nu ezităm niciodată să ne împărtășim inimile cu cei dragi noua.

Avem prea multă încredere, lăsându-i pe altii să intre. Ne grăbim să iertăm, chiar și atunci când suntem tăiați foarte profund. Nu ne facem griji cu privire la rezultat. Dar uneori asta e prostie. Ne deschidem sufletele tuturor, uneori chiar și străiniilor.

Și când suntem neglijați, suntem zdrobiți.

Nu suntem nebuni, suntem prea emoționali. Când simțim tristețea, ne cântărește toată ființa. Devenim victima propriilor noastre circumstanțe dezordonate.

Ne retragem. Ne retragem.

Nu încercăm să fim complicați; Nu intenționăm să fim grei sau confuzi. Trebuie doar să ne reconstruim spiritele. Și de multe ori, trebuie să facem acest lucru pe cont propriu.

Ne dorim uneori singurătatea – atât în ​​momente de durere cat și de bucurie. Ne place să ne petrecem timpul cu noi înșine pentru a ne pierde gânduri, pentru a ne întineri spiritele obosite.

Uneori ne simțim obosiți, având atâtea emoții și gânduri care se învârt în creierul nostru. Suntem ființe artistice, creând întotdeauna, visând mereu. Ne place muzica si arta; Vrem să înțelegem semnificația din spatele lucrurilor pe care le întâlnim. Și vrem să știm nu numai ce se întâmplă în jurul nostru, dar si ce gandesc oamenii pe care îi iubim.

Suntem un semn de apă

Sentimentele noastre sunt fluide și se grăbesc. Într-un minut călătorim în aer, pe urmă suntem deranjați de ceva ce am văzut sau auzit, sau începem să ne mai gândim și…. brusc, starea noastră de spirit se schimbă. Nu este că vrem să fim confuzi

Suntem doar condusi de emoțiile noastre mai mult decât logica sau rațiunea.

Ne place să avem prietenii și conexiuni cu oamenii, totuși ne bucurăm și de momentele liniștite. Uneori avem nevoie de spațiul nostru.

Dar, în cele din urmă, indiferent dacă suntem singuri sau împreună cu alții, ne dorim ceva real. Vrem să știm răspunsurile la întrebările din jurul nostru. Întreabăm mereu: “de ce ? “, căutăm ceva care contează și are sens.

Suntem uneori foarte mulțumiți, dar nu suntem complicați. Suntem cusuti împreună cu emoția și sensibilitatea, pasiune pentru oamenii și proiectele în care ne implicam. Ne place. Imbrățișăm. Suntem deschisi. Noi avem incredere.

Vom vorbi despre micile secrete pe care le ascundem și despre emoțiile pe care le avem. Vom împărtăși inimile noastre cu voi, fără frică. S-ar putea să fim puțin prea mult, dar nu suntem complicați. Suntem iubitori, vindecători. Suntem Pesti autentici, emoționali.

 • Gia Gianina

  Cred ca este cea mai frumoasa “caracterizare” a zodiei pe care am citit-o. Mi-a placut mult ce si cum ai scris, felicitari! Ma regasesc si eu in cateva lucruri.

  • Cosmin Masally

   Iti multumesc mult Gia, ma bucur ca te-ai regasit prin randurile scrise. 🙂

 • Carmen Si David Alexa

  Prea mută filosofie! Trăieşte. Simte. Fii tu. Echilibru!

 • Patricia Lidia

  Personal, nu cred ca personalitatea unei persoane este data de zodia din care “s-a nimerit” sa se nasca. Personalitatea este innascuta (factorii genetici stiu sigur ca au o pondere grea in ceea ce priveste personalitatea) si modelata de experientele prin care trece persoana.

  Dar, ca descriere personala, mi se pare foarte dragut!

  • Într-adevăr așa este, pe mine personal ma caracterizează foarte bine.

 • Stefania Petcu

  Hei ce descriere frumoasa ai facut 🙂 Sigur o parte din cei din zodie se regasesc in randurile de mai sus 🙂

 • Și fratele meu e pește, mie mi se pare că e un suflet sensibil, de artist! Abia aștept să se facă mare ca să îl pot lua lângă mine 😀