Toughts

Oamenii ale caror degete ating mai des online-ul decat persoanele dragi

Televeziunea ne închide hotarele de a alege, ea ne impune să acceptăm ceea ce ne prezintă, ne manipulează.

Internetul ne oferă facilitatea de a decide, de a opta pentru ceea ce ne place. Putem privi doar ceea ce ne interesează. Are și consecințe, nu tocmai bune. Dar noi suntem cei care trebuie să alegem dintre bine și rău.

Suntem generația care am învățat să facem bani cu ajutorul internetului și deja uităm cum e să scrim cu pixul pe o foaie. Aceștia suntem noi. Ieșim la plimbare, la cină, dar telefonul nu-l lăsăm deoparte. Uneori, pentru că cel drag e departe și îi scriem mesaje. Alteori, nici noi nu știm de ce.

Suntem conștienți că toate gadgeturile ne îndepărtează de cei pe care îi iubim, dar totodată suntem destul de puternici ca să învingem rutina, depedența și știm să ne oferim timp nouă și celor dragi. Acesta e secolul pe care îl trăim. E un secolul al invenției, a ieșirii din zona de confort și nouă ne place.

Iar cei din generația anterioară care ne învinuiesc și ne critică, nu știu cum e să trăiască viața noastră. Sunt sigur că ei nu ar putea să se descurce atât de frumos și corect, precum o facem noi.

Noi – generația on-line.