Toughts

Pentru prietenii care vor fi întotdeauna mai mult decât o familie

Pentru cei care cunosc toate secretele noastre. Secrete de care ne este rușine, secretele pe care nu le-am putea spune nimănui, secretele care ne păstrează cele mai profunde insecurități, temeri și slăbiciuni. Pentru cei care ne-au învățat că este bine să fim noi înșine și să ne simțim încă iubiți, apreciați și acceptați.

Veti fi întotdeauna mai mult decât o familie. Veți fi întotdeauna sursa fericirii noastre și izvorul vindecării noastre. Vei fi întotdeauna lipiciul care ne-a ținut împreună când ne-am despărțit. Veti fi mereu îngerii noștri care ne-au salvat de noi înșine.

Pentru prietenii care ne-au dat mângâiere, ne-au dat siguranță și ne-au dat dragoste. Ne-au dat un sentiment pe care nu l-am simțit niciodată. Ne-au făcut să simțim că aparținem. Ne-au făcut să simțim că suntem importanți.

Pentru prietenii care ne-au dat amintiri peste tot în lume. Ne-au ajutat să planificăm călătoria visurilor noastre. Ne-au ajutat să ne ocupăm de visul nostru. Ne-au ajutat să atingem un obiectiv. Ne-au susținut când nu aveam nimic. Ei au crezut în noi înainte ca lumea să știe cine suntem.

O viață plină de momente pe care nimeni altcineva nu le-a putut recrea. Momente care ne-au făcut să uităm că suntem răniți sau rupți.

Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut, pentru a ne face să ne simțim acceptați. Vă mulțumim că ați umplut inimile cu bucurie și exaltare de fiecare dată când suntem raniti. Vă mulțumim că ne amintiți în mod constant că nu o sa plecați nicăieri. Că veți rămâne întotdeauna cu noi. Că veți rămâne mereu în jur. Vă mulțumim pentru că ați fost tot ceea ce am sperat și mai mult.

 • Patricia Lidia

  Frumos spus!

  • Cosmin Masally

   Multumesc frumos!

 • ramona

  Ce prieteni norocoși ai.❤️

  • Cosmin Masally

   Cu toti suntem norocosi <3