Chestii

Prima editie NEVERSEA a fost una fantastica

Vreau sa incep prin a multumii echipei RedBull Romania (@redbullro) pentru invitatia, la cel mai frumos festival @Neversea.

Festivalul pe malul marii NEVERSEA

Prima editie NEVERSEA a fost una fantastica, pe care cu greu o voi uita eu si cei 150.000 de tineri care au asistat la spectacole, si, totodata, un test trecut cu brio de toti cei implicati in organizare.

Am ajuns in gara Constanta pe la ora 9:10, la iesire… un banner pe care scria “Gara NEVERSEA” iar vis-a-vis, un bus care te ducea direct spre festival. Sincer, nu ma asteptam la asa ceva… am ramas placut surprins.

Odata intrat, un val de culori iti urează ”Bun venit!”.

Briza care adie, culorile de peste tot, un balon cu aer cald, perne asezate pe nisip, baruri, totul arata perfect, iar oamenii par intr-adevar incantati de tot ce se intampla in jurul lor.

Plata la festival, pentru orice ti-ai dori să achizitionezi de la bar, nu se putea face cash, singurul lucru pe care il puteai face era sa te duci la unul dintre credit point-urile imprastiate pe toata plaja Neversea. Organizarea s-a dovedit, din nou, foarte bine pusa la punct. Singura coada substantiala care se misca incet, spre disperarea tuturor, era cea de la baie, insa nu te poti pune in calea nevoilor fiziologice, iar cand sunt 150.000 de oameni cu un numar limitat de toalete, nu poti invinovati in vreun fel organizatorii festivalului.

In timpul zilei plaja a fost animata de dj-ii, diferite personaje, oameni frumosi chiar si copii. Am putut experimenta diferite activitati… zic eu, destul de interesante si inedite, de exemplu: o calatorie in lumea VR, poze 360′, o plimbare cu skijet-ul + multe altele.

 

Noaptea, totul era schimbat.

Cele sapte scene amenajate in cadrul Neversea atrageau prin cate ceva: lumini, muzica, artistii care urmau sa urce acolo, barurile din jur, pernele din fata scenei, oamenii stransi deja acolo. Nicio scena nu a fost neglijata, insa atractia festivalului a fost, cu singuranta, scena principala, unde au urcat artistii din line-up: Village, Mike Perry, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frenquencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Jocul de lumini, artificiile, fumul, muzica buna, atmosfera de neuitat, totul completat de prezenta Marii Negre. Pe restul scenelor au mai urcat artisti, precum: Sasha, Mazde, Culoe De Song, Zeds Dead, Missi, The Rabbit King, JFB si multi altii.

 

In orice caz, Neversea a debutat in forta si se anunta un festival care va atrage, de la an la an, din ce in ce mai multi oameni. Pe buna dreptate! Cei care au optat pentru abonamentele de trei zile au facut o alegere inteleapta, caci nu te poti satura intr-o singura zi de toata energia aceea molipsitoare care adie odata cu briza purtata de mare.

PS: Nelipsita “poza de la rasarit” 

 

 • Gia Gianina

  Ce faaain! Cred ca v-ati distrat copios! Adevarul e ca Neversea a debutat cu dreptul si sigur, sigur viitoarele editii vor fi si mai spectaculoase!

  • Cosmin Masally

   Daaa, am ramas surprins de tot. Nu ma asteptam sa fie asa frumos. In interor uitai de toate probleme de zi cu zi.

 • Patricia Lidia

  Am urmarit “in direct” prin pozele multor prieteni aflati la mare, implicit ajunsi la Neversea, intreaga splendoare a festivalului. Chiar mi s-a parut misto!

  • Cosmin Masally

   Patricia, anul viitor nu trebuie sa lipsesti! Merita, chiar merita.

 • Drumul vietii

  Se pare ca v-ati distrat maxim. Am auzit tot week-end-ul relatari despre/de la Neversea, dar este primul articol pe care il citesc despre acest eveniment.

  • Cosmin Masally

   Este cu totul o alta lume, am vazut si copii cu parinti. Era un loc amenajat special pentru copii.

 • Raluca Manea

  Desi nu am fost la festival, am ramas suprinsa de calitatea acestuia prin prisma video-urilor vizionate pe instagram de la diverse cunostinte. Poate la anu’ ma voi gandi din timp sa particip la acest festival.

 • Cosmin

  Da, in cate am citit observ ca v-ati distrat de minune.

 • B-Andreia Daniela

  Imi place ca incet incet avem si noi festivaluri ca cei din afara. Mi-ar place sa ajung si eu la anul

 • Ce fain! Cred ca a fost superb…mi-ar fi placut si mie sa ajung, maybe next time… 😀

 • Alexa Teodorescu

  Wowwww! Ce poze frumoase si ce experienta unica! Imi place cum a aratat totul atat pe timpul zilei insa noaptea a fost totul genial! Foarte frumoasa si poza de la rasarit! 😛

 • Si eu regret ca n-am ajuns, of 🙁

 • Sanda Brezniceanu

  Ai prins foarte bine in poze atmosfera festivalului si acum imi pare rau ca n-am ajuns si eu acolo, poate data viitoare.

 • Foarte faine pozele! Transmit cumva atmosfera de la concert! 🙂

 • ella fairytale

  In iunie am fost la mare exact pe plaja Neversea, dar am plecat cu vreo 2 zile inainte sa inceapa festivalul.

 • Masina aia arata demential! Eu as pleca cu ea in lume.

 • Arry Stritter

  Super faine pozele 😀