Toughts

Răsfoim aceste amintiri (amprenta)

Acel trecut care ne-a format, ne-a implantat păreri și gânduri, ne-a schimbat viziunea asupra vieții sau a anumitor lucruri. Atunci când suntem conduși de rutină, uităm tot ce s-a întâmplat cândva, uităm lacrimi, zâmbete, dureri, surprize, regrete. Trăim cu grijile, dorințele, speranțele, dorințele de azi, amâgindu-ne că am uitat de cei pe care cândva i-am iubit.

Sunt oameni care își pun amprenta pe inima și pe sufletul nostru. Își scriu numele cu profunzime în mintea noastră.

Iar atunci când rămânem doar noi și cu gândurile noastre, găsim ascunse prin memorii amintiri prăfuite și tăinuite prin camera minții. Găsim amintiri care ne fac să lăcrimăm sau să râdem în hohote. Nu le putem uita atât de ușor, deoarece o parte din noi nu poate lăsa ceea ce a fost frumos. Iar în momente de singurătate răsfoim aceste amintiri, chiar dacă ne facem rău nouă înșine. Avem o scuză, poate naivă, dar e un adevăr. Și adevărul acesta se numește dragoste.

  • Ada

    Intr-o zi, cand ma uitam in urma cu detasare, mi-am dat seama ca si cei care pe moment am crezut ca mi-au facut rau, mi-au facut, de fapt, bine. Toti cei pe care ii intalnim sunt piese din marele puzzle numit viata noastra. Cand ne asezam obiectiv in fata puzzle-ului, le vedem si le recunoastem rolul.