Toughts

Tu ce mai faci? Ți-e bine?

Tu ce mai faci? Ți-e bine? Ești fericit?

Se întâmplă să-ți răscolești gândurile? Se întâmplă să vrei înapoi ceea ce s-a pierdut în timp, în gesturi necugetate, în cuvinte prost spuse? Și atunci, în acel moment când cauți răspunsuri, privești o poză?

Nu iertăm de fiecare dată la fel. Nici nu ne certăm de fiecare dată la fel. Fiecare moment își are omul lui, trăirea sau dezamăgirea lui. Da, ceea ce nu trăim la timp se transformă în regret, nu în speranță. Sau așteptare. Nu întorci oamenii de la 20 de ani,  nici nebuniile de la 23 și nici deciziile de la 25.

Ceea ce trăim mai târziu este momentul de mai târziu. Ceea ce trăim acum este momentul de acum. Poți să întorci un om drag înapoi, poți să recunoști apoi că ai iubit, poți să faci ceea ce nu ai reușit un an în urmă, dar ce-ar fi dacă toate astea ar fi făcute acum?

Ceea ce nu avem la timp, devine o dorință consumată. Ceea ce nu simțim la timp se transformă în gânduri de noapte. Ceea ce nu găsim la timp trece în căutări de-o viață. Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată. Nu lăsați să aveți, să simțiți, să găsiți și să trăiți ceea ce nu ați fi vrut niciodată

 

 • Alexa Teodorescu

  Frumos si foarte profund! Ar trebui sa profitam de momentul prezent si sa ne bucuram de tot ce ni se intampla! 🙂

  • Cosmin Masally

   Exact Alexa 😀

 • Cosmin

  Mi-a placut articolul scris de tine, este adevarat. Din pacate nu toti gandesc asa. Este si normal pe udneva nu suntem croiti pe acelasi calapod toti.

  • Cosmin Masally

   Si eu am momente cand nu gandesc asa 🙂

 • Foarte frumos ai scris…si profund ! Ma bucur sa vad ca mai exista oameni care gandesc asa 🙂