Toughts

Viitorul tau este departe ?

Vor fi momente când te vei plictisi de tot. Vor fi momente în care, vă veți vedea accidental reflexia în oglindă și veți realiza cât de diferit, arătați.

Te vei întreba unde sa dus strălucirea din ochii tăi. Îți vei aminti în ce moment, vibrația din fața ta a dispărut.

Vei simți că viața nu mai are sens. 

Te vei plictisi de viata ta. Vei plânge. 

Dar poate că nimic nu este ușor. Poate că ar trebui să aștepți pentru zile mai bune și pentru lucruri mai mari, astfel încât să poti aprecia munca grea și luptele pe care le-ai îndurat în călătoria ta pentru a ajunge la destinația de vis.

Poate timpul încearcă să te facă să înveți valoarea răbdării.

Vrea să înțelegi că nu vei reuși să atingi totul instantaneu. Uneori este nevoie de luni sau de ani pentru a obține în cele din urmă ceea ce vrei.

Și uneori trebuie să înveți să accepți din toată inima situația, stii că într-o bună zi totul se va schimba

Vei realiza că nu are rost să te uiți așa de departe. Nu are nici un rost, să vă imaginați, să vă doriți sau să vă grăbiți să mergeți în viitor.

Pentru că vei ajunge acolo în cele din urmă. Viitorul tău va arăta mai strălucitor decât ți-ai imaginat vreodată. Și viitorul tău se va dovedi a fi cel pe care-l doresti.

Dar pentru moment, trebuie să vă concentrați asupra prezentului. 

Trebuie să te bucuri de momentele care se petrec în fața ochilor, chiar în această secundă, chiar în acest moment.

Trebuie să ai încredere în timp. Încredere în necunoscut. Ai incredere in tine. Și lasă lucrurile să curga.

Viața are un mod ciudat, totuși magic, de a lucra. Gândurile care îți consumă mintea chiar acum vor deveni mici și irelevante în viitor.

Posibilitățile pe care le-ai abandonat vor fi înlocuite de cele bune.  Și vei afla că durerea din sufletul tău nu te-a ucis.

Pentru că ești puternic. Esti un supraviețuitor. Esti suficient de inteligent pentru a iti menține speranța, a împinge granițele și a nu renunța niciodată.

Intr-o bună zi te vei uita în spate și vei fi copleșit de transformarea ta.