Uncategorized

Visul unei nopti de vara la piscina

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba casa visurilor lui. In functie de fiecare, casa aceasta poate arata foarte diferit. Unii isi doresc case mari, cu multe etaje, cu piscina, decorate luxos. Altii, au dorinte mai simple: vor o casa obisnuita, primitoare, cu o gradina micuta in spate si o veranda frumoasa in fata. Cam asa arata si casa visurilor mele.

Mereu mi-am dorit o gradina micuta, decorata frumos in care sa imi pot bea cafeaua linistit, la aer curat sau sa citesc o carte. Pana sa ajung sa am gradina mea, am ales sa imi pun imaginatia la treaba si pentru inceput sa ma gandesc la piscina visurilor mele  ( provocare data de AGUA prin intermediul blogalinitiative)

Vara in mod special sa ai o curte frumos amenajata si.. intr-o parte o piscina pentru a te racorii cu familia sau prietenii.

Am aruncat o privire si singura piscina pe placul meu este Piscina Azuro.

De ce? 

Aceasta piscina cu diametrul de 6.4m și adancimea de 1,20m ofera o multime de spatiu atat pentru copii cat si pentru adulti. Puteti sa o utilizati ca si o piscina supraterana sau sa o ingropati partial sau complet în sol. ( o poti modela dupa bunul plac)

Pot fi folosite si corpurile de iluminat piscine insa trebuie avut mare grija la lucrarile de montare şi izolare a acestora. O lampa sau mai multe cum ar fii Lampa Par 56 Led Multicolor poate adăuga stropi de culoare in piscina, această lampă are 11 culori și 5 programe automate. Lentile optice aduce un amestec armonios de culori. Include o memorie a ultimului program utilizat și o funcție de resetare.

Perfect pentru petreceriile nocturne. 🙂 

Restul decorării marginii piscinei depinde de gustul fiecăruia şi de asemenea de posibilităţile sau disponibilităţile financiare. Eu as alege decoruri rezistente la apa ceva de efect (sculptura din lemn sau ghivece de flori colorate).