Chestii

Un autocar cu muzica electronica? WildMusicTracks Desperados Kiss Fm

Cam asta s-a intamplat intr-un weekend. 

Am participat la concursul www.kissfm.ro/desperados, pentru o experientă inedită și…. am castigat :D.

Vorbim despre un vehicul obișnuit care a fost tunat la extrem în numele experiențelor wild în muzică. Proiectul „Desperados Wild Music Tracks” este adaptarea autohtonă a evenimentului-experiment Train Trax, iar mesajul pe care vrea să-l transmită e același: „Nu contează destinația. Trăiește călătoria!”. Cu alte cuvinte, ia-ți adio de la drumurile lungi și boring către litoral!

Elemente interactive și senzori care transformă informațiile externe în sunete. Asta înseamnă că soundtrack-ul colectiv e influențat, printre altele, de viteza mașinilor care trec pe lângă autocar. În plus Soundopamine a creat pe tot parcursul călătoriei, vibe-ul care îi pregătește pentru experiența unui mega festival pe malul mării. Totodata am înregistrat propriile sunete, iar rezultatul a fost integrat ulterior în muzică. Practic, autocarul Wild Music Tracks a devint locul de joacă al pasionaților de muzică electronică.

Apoi am ajuns și la Sunwaves.

Sunwaves este festivalul ăla electronic care se ține pe plaja de la Mamaia.

Nu ştiu cum dracului s-a făcut, că a mai venit pe lume încă un Sunwaves, ăla de se cheamă al 21-lea. E dureros că nici nu știu cum s-a dus, a fost mai scurt ca niciodată, dar intens cât două la un loc. Sa-l vad pe Marco Carola punand muzica fara oprire a fost o onoare.

Muzica, in general, de o calitate incredibila. Atmosfera, ca de obicei, incendiara.

❤️🌸#sunwaves ✌🏻

A post shared by Cosmin Masally Blog (@cosminmasally) on